Vesti

Datum:
21.09.2023.

Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić prisustvovao je manifestaciji „Dani kulture - Srbija“ koja je održana u Frankfurtu na Majni na glavnom gradskom trgu Rosmarkt. Manifestaciju po drugi put organizuje Generalni konzulat Republike Srbije u Frankfurtu, u saradnji sa Centralnim savetom Srba u Hesenu, Parohijom Srpske pravoslavne crkve u Frankfurtu i...

Datum:
21.09.2023.

Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić prisustvovao je konferenciji za novinare povodom održavanja 2. Festivala kamerne muzike „Blisko!“, koji će biti održan u Novom Sadu od 30. septembra do 6. oktobra.

-Grad Novi Sad je prepoznao značaj Festivala „...

Datum:
13.09.2023.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je svečanom otvaranju nove Kulturne stanice „Stepanovićevo“, u kojoj je upriličen koncert svetskog virtuoza na violini Stefana Milenkovića i kamernog orkestra Kamerata Novi Sad.

-Na mestu nekadašnjeg Doma...

Datum:
17.08.2023.

Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić, prisustvovao je konferenciji za medije, povodom najave šestog Kaleidoskopa kulture koji će se održati od 7. septembra do 15. oktobra, u Distriktu i mreži kulturnih stanica u Novom Sadu, a koji će okupiti više od 1000 domaćih, regionalnih, evropskih i svetskih umetnika.

Izuzetno me raduje što će svi Novosađani i gosti Novog Sada moći po šesti put da uživaju u programskim sadržajima...

Datum:
27.06.2023.

Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić svečano je otvorio 29. dečiji folklorni festival „Zlata brana“. Organizator festivala slovačke nacionalne manjine, koja živi u Vojvodini je Kulturni centar „Kisač“, a održava se uz podršku Grada Novog Sada, Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine, Zavoda...

Pages