Vesti

Datum:
14.02.2024.

U skladu sa  ...

Datum:
12.02.2024.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić zajedno je sa ambasadorom NR Kine u Srbiji Nj.E. Li Mingom prisustvovao Kineskom festivalu svetla, koji se održava po šesti put. Prisutnima se obratio i osnivač festivala Slobodan Trkulja, a uz predstavljanje kineskih lampiona u Limanskom parku simbolično je proslavljena kineska Nova godina.

...

Datum:
06.02.2024.

Član Gradskog veća za kulturu Grada Novog Sada Dalibor Rožić prisustvovao je svečanom obeležavanju kineske Nove godine, u okviru kojeg je u Gradskoj koncertnoj dvorani održan nastup kineske operske trupe „Vu opera“ (Zhejiang Vu Opera Troupe), pod nazivom „Igra zmaja“.

Tom prilikom, Rožić se obratio prisutnima istakavši da Grad Novi Sad ima razvijene institucionalne odnose sa Ambasadom Narodne Republike Kine, te da je jačanje veza u...

Datum:
06.02.2024.

Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić zajedno sa počasnim građaninom Grada Novog Sada Piterom Beklijem prisustvao je svečanosti u okviru koje je amfiteatar na trećem spratu Muzičke škole „Isidor Bajić“ poneo ime počasnih građana Pitera i Dajane Bekli.

Dalibor Rožić se obratio prisutnima istakavši izuzetan doprinos bračnog para Bekli.
- Piter i Dajana Bekli su gotovo četrdeset godina dolazili u naš Grad, a najčešće kada je...

Datum:
16.01.2024.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je svečanom otvaranju Kulturne stanice „Begeč“ u istoimenom prigradskom naselju. Potpuno renoviran objekat nekadašnjeg begečkog Doma kulture dvanaesta je po redu u mreži Kulturnih stanica u Novom Sadu, a poseduje pozorišnu salu sa 280 sedišta, prostor za vežbu kulturno-umetničkih društava sa svlačionicom,...

Pages