Događaji

Datum:
01.02.2023.

U sredu 1. februara u organizaciji Gradske biblioteke u Novom Sadu u Bibliotečkom ogranku „Đorđe Arackić” u Ledincima održaće se u 18 časova susret odraslih članova Kluba čitalaca Ledinci. Tema okupljanja biće romani Miodraga Majića, a posebnu notu programu daće obraćanje pisca putem video linka.

...

Datum:
31.01.2023.

U utorak 31. januara u organizaciji Gradske biblioteke u Novom Sadu u Digitalnom omladinskom centru (Vojvode Putnika 1) biće u 19 časova održana promocija knjige pesama "Prljavi sneško na usijanoj haubi" Jelene Kalajdžije. Autorka je za ovu knjigu dobila nagradu Novica Tadić. Na promociji će govoriti dr Vladimir Gvozden, msr...

Datum:
25.01.2023.

U sredu u organizaciji Gradske biblioteke u Novom Sadu biće u bibliotečkom ogranku "Jovan Jovanović Zmaj" (Kralja Petra I 1) u Sremskoj Kamenici održana promocija knjiga Aleksandre Mihajlović. Biće promovisane dve knjige, "Sofijine mudrolije sa Markom Kraljevićem" u 10 časova i "Minijature" u 18 časova.

Datum:
24.01.2023.

U utorak 24. januara u organizaciji Gradske biblioteke u Novom Sadu u Čitaonici (Dunavska 1) biće u 19 časova održana promocija knjige "Sunce pod jezikom" Jovanke Stojčinović Nikolić. Knjigu je objavila Srpska književna zadruga iz Beograda. O knjizi će govoriti profesor dr Duško Pevulja, recenzent i autorka.

...

Datum:
17.01.2023.

U organizaciji Gradske biblioteke u Novom Sadu i Udruženja "Almašani" iz Novog Sada u utorak 17. januara u 18 časova u Digitalnom omladinskom centru (Vojvode Putnika 1) biće održana promocija knjige "Terminologija zimskog ciklusa običaja i verovanja u Novom Sadu" dr Maje Stokin. Na promociji će govoriti prof...

Pages