Догађаји

Датум:
01.02.2023.

У среду 1. фебруара у организацији Градске библиотеке у Новом Саду у Библиотечком огранку „Ђорђе Арацкић” у Лединцима одржаће се у 18 часова сусрет одраслих чланова Клуба читалаца Лединци. Тема окупљања биће романи Миодрага Мајића, а посебну ноту програму даће обраћање писца путем видео линка.

...

Датум:
31.01.2023.

У уторак 31. јануара у организацији Градске библиотеке у Новом Саду у Дигиталном омладинском центру (Војводе Путника 1) биће у 19 часова одржана промоција књиге песама "Прљави снешко на усијаној хауби" Јелене Калајџије. Ауторка је за ову књигу добила награду Новица Тадић. На промоцији ће говорити др Владимир Гвозден, мср...

Датум:
25.01.2023.

У среду у организацији Градске библиотеке у Новом Саду биће у библиотечком огранку "Јован Јовановић Змај" (Краља Петра I 1) у Сремској Каменици одржана промоција књига Александре Михајловић. Биће промовисане две књиге, "Софијине мудролије са Марком Краљевићем" у 10 часова и "Минијатуре" у 18 часова. 

Датум:
24.01.2023.

У уторак 24. јануара у организацији Градске библиотеке у Новом Саду у Читаоници (Дунавска 1) биће у 19 часова одржана промоција књиге "Сунце под језиком" Јованке Стојчиновић Николић. Књигу је објавила Српска књижевна задруга из Београда. О књизи ће говорити професор др Душко Певуља, рецензент и ауторка.

...

Датум:
17.01.2023.

У организацији Градске библиотеке у Новом Саду и Удружења "Алмашани" из Новог Сада у уторак 17. јануара у 18 часова у Дигиталном омладинском центру (Војводе Путника 1) биће одржана промоција књиге "Терминологија зимског циклуса обичаја и веровања у Новом Саду" др Маје Стокин. На промоцији ће говорити проф. др...

Pages