Индијанске приче са Перијем Граундом

Датум: 
20.03.2018.

Амерички кутак Нови Сад позива све љубитеље прича и бајки, као и оне који воле да слушају занимљиве приповедаче да нам се придруже у четвртак, 22. марта у 18.30 на несвакидашењем догађају са америчким индијанцем и приповедачем индијанских прича и културе, Перијем Граундом.

Програм ће се одржати у амфитеатру Високе школе струковних студија за образовање васпитача (Петра Драпшина 8).

Пери Граунд је члан Корњачиног клана из изворног америчког племена Онондага. Он приповеда и образује већ више од 25 година и ужива у раду са људима свих узрастаа највише се бави историјом и културом Индијанаца.

Током овом програма, Пери ће нам причати приче кроз које су проткане легенде и митови стари стотине година. Фокус његових прича је на веровањима, обичајима и историји индијанских племена у Америци. Он оживљава приче детаљним описима, својим ритмичним гласом и веома активним сценским наступом. Такође, неретко укључује публику, те концепт програма постаје интерактиван. Поред елемената традиционалног начина живота, кроз приче је проткано много хумора, као и дискусија.

Програм није намењен искључиво деци, већ и одраслима којима ће поред забаве овај програм бити и изузетно информативан и поучан. Уколико доводите дете потребно је да има основно знање енглеског језика.

Пријаве су обавезне и врше се попуњавањем онлине формулара који можете пронаћи на нашем сајту: http://www.americancorners.rs/view-news/sr/Novi-Sad/413/Indijanske_pri__e_sa_Perijem_Graundom/